woensdag 4 januari 2012

Happy Sale.


Alvast wens ik jullie een geweldig nieuwjaar ! En eigenlijk vind ik dit 1 van de leukste periodes van het jaar want het zijn solden !
Maar ja waar moet je nu precies naar opzoek gaan ? Wel ik heb enkele tips voor jullie.

1.    Bruine lederen handtassen. Tassen zijn altijd mijn favoriet, meestal ben je er wel wat geld aan kwijt zeker aan de lederen exemplaren maar die zijn zeker je geld waart ! En met een beetje geluk vind je er 1 die voor de komende jaren mee gaat en zo heb je weer een goede investering meer !
2.    Little black dress. Tenminste als je het nog niet in de kleerkast hebt hangen want normaal heeft elk meisje er 1 hangen. Ook tijdloos, als je naar een feestje moet en je weet niet wat aan te doen is de LBD altijd een leuke optie.

3.    Een camelkleurige trenchcoat. Ook een blijver en het maakt de minst leuke outfit een beetje fleuriger en eleganter.

4.    Een wit hemd. Wie heeft er nog nooit 1 aangehad ? Het past op alles en het maakt een mindere dag weer een beetje fleurig.
5.    Een goede jeans. Ook hieraan kan je, je hele maandbudget kwijt raken maar in de solden kan je er een goede voor een prikje vinden. Maar je zal wel veel moeten zoeken.

Veel succes
Lots of Love, Joika 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten